SPPIM

Dienstverlening in ICT

Interim Management

Zoekt u ondersteuning voor een veranderingstraject of wilt u tijdelijk iemand aanstellen om de winkel open te houden? In dat geval kunt u gebruik maken van de dienstverlening op het gebied van interim management.
Onze interimmanager ICT heeft ervaring in lijnmanagement: allocatie, het houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken en werving en selectie van medewerkers. Ook heeft hij ervaring met de delivery kant van de ICT afdeling: het leveren van project resultaten, het bieden van ondersteuning en het onderhouden van contacten met klanten en externe leveranciers. Ook kan hij u helpen bij het vorm geven en uitvoeren van het bedrijfsplan en het doorvoeren van veranderingen en reorganisaties.

Onze interimmanager ICT begint bij het bepalen van de opdracht omschrijving en de gewenste resultaten. Op het behalen van de gewenste resultaten zal hij zich vervolgens richten tijdens de uitvoering van de opdracht. Uiteraard kunnen in afstemming met u als opdrachtgever, de gewenste resultaten worden bijgesteld tijdens de uitvoering van de opdracht.

Onze interimmanager ICT heeft een ruime ervaring in de ICT, zowel hands-on als op het gebied van project, programma, en interim-management. Hierdoor is hij goed in staat om ook vak inhoudelijk gesprekken te voeren met medewerkers en leveranciers.

SPPIM | Hoge Rijndijk 202, 2314 AJ Leiden | Telefoon: 071-5419862 | Mobiel: 06-53733247 | E-mail: info@sppim.nl | KvK: 54673739